ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Η MAΡΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Ιδρύθηκε το 1992 στην Κάλυμνο, με την συγχώνευση δυο Ομορρύθμων Εταιρειών της ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε και της ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΥ ΥΙΟΙ Ο.Ε. και αποτελεί την εξέλιξη μιας μικρής εταιρείας του Μιχάλη Μαρίνου, πάτερα του Γιάννη, του Γιώργου και του Θεόφιλου, που από το 1935 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία και διανομή φημισμένων και επωνύμων τροφίμων, αλκοολούχων ποτών και κρασιών υψηλής ποιότητας, σε ολόκληρη την Δωδεκάνησο.

Το 1985 η ΜΑΡΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε, ξεπερνώντας τα σύνορα της Καλύμνου ίδρυσε και λειτούργησε υποκατάστημα, αποθηκευτικό χώρο, στην Κω, το όποιο μεταφέρθηκε το 1998 σε ιδιόκτητο χώρο ισόγειο και υπόγειο 1300 τ.μ. μοναδικής αισθητικής και αρχιτεκτονικής.

Το 1989 ένα δεύτερο υποκατάστημα- αποθηκευτικός χώρος ιδρύθηκε στην Ρόδο, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελατολογίου της Ρόδου και των γύρο Νησιών.

Το 2000 ένα τρίτο υποκατάστημα λιανικής ‘’κάβα’’ μοναδικής και αυτό αρχιτεκτονικής, ιδρύθηκε στην πόλη της Ρόδου για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Αγοράς της, όχι μόνο της Τουριστικής αλλά Κυρίως και της Τοπικής, βάζοντας στην Νοοτροπία του καταναλωτή την εξειδίκευση στην έκθεση και προώθηση Ετικετών από Μικρούς Παραγωγούς του Ελληνικού αλλά και του φημισμένου Παγκόσμιου Αμπελώνα.

Το 2007, όταν η Δωδεκανησιακή Αγορά ήταν έτοιμη να Αφομοιώσει ακόμη μια πιο προχωρημένη και εξειδικευμένη Πρόταση, αλλά προπαντός όταν βρέθηκε ο Κατάλληλος Χώρος (ένα πολύ Παλαιό Κτίσμα στην Είσοδο της Παλιάς Πόλης και Απέναντι από το σημείο όπου ελλιμενίζονται τα πολυτελή, ιδιόκτητα και ενοικιαζόμενα Σκάφη-Yachts), λειτουργήσαμε, σαν ΄΄ΚΑΒΑ’’ αφού το ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΑΜΕ, με σεβασμό και ευλάβεια στο Πολιτιστικό Μνημείο.

Η ΜΑΡΙΝΟΣ Α.Ε διατηρεί ανεξάρτητα και πλήρως εξοπλισμένα δίκτυα διανομής με ξεχωριστή υποδομή για κάθε Νησί, δηλαδή την Κάλυμνο, Κω και Ρόδο.

Έδρα της Εταιρείας παραμένει να είναι η Κάλυμνος, και τροφοδοτεί τις αποθήκες και τα υποκαταστήματα της Κω και της Ρόδου.

Η απόλυτη εξειδίκευση των Φορέων αλλά και του έμψυχου δυναμικού, στελεχών της ΜΑΡΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε, η βαθιά γνώση της αγοράς, το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής η συνέπεια και η υπευθυνότητα, η άριστη και φιλική, αλλά και δημιουργική σχέση με τους πελάτες, από πολύ ενωρίς, δημιούργησαν ισχυρές βάσεις, δίνοντας μας την σιγουριά να προχωρήσουμε μπροστά και την βεβαιότητα της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας, για την επίτευξη των στόχων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Σήμερα ακλουθώντας τις Επιταγές της Εποχής με το καινούργιο μας ‘’on line Web site’’, η ΜΑΡΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε ακόμη μια φορά στις απαιτήσεις της Αγοράς. Είμαστε στην διάθεση σας κάθε μέρα να σας εξυπηρετούμε, παρέχοντας συμβουλές, αποστέλλοντας σε ανταγωνιστικές τιμές τις Παραγγελίες σας. Στόχος μας είναι ένα ‘’SITE’’ λειτουργικό, φιλικό, αξιόπιστο και Αναλυτικό στις περιγραφές των Προϊόντων με γνώμονα τη διευκόλυνση σας στις αγορές αλλά και την επιλογή των δώρων σας.

Είμαστε πάντα πρόθυμα, στην Διάθεση σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας.
 
MARINOS S.A. REPRESENTATIVES
President Vice President Managing Director
Θεόφιλος Μαρίνος Γιώργος Μαρίνος Γιάννης Μαρίνος
 
 
 
phone phone
 
 
© MARINOS S.A First Class Spirits & Wines